Massage och behandlingar

Att få människans i kroppsbalans krävs det genomgång av kroppen och dess muskler.

Vi går igenom arbetsförhållanden, kosten och träning.

Zonterapi

Massage

Pilatusövningar
som man kan jobba på själv för att få sin kropp i balans

Djupvågsbehandling är effektiv mot värk och spänningar

De djupa vågorna går skonsamt genom kroppens lager och sätter igång rörelse, både brett och djupt. Rörelsen sprids snabbt och gör att vågorna når över stora ytor.
Se gärna den korta animeringen till höger och bläddra bland bilderna ovan.
Djupvågsbehandling ger dig möjlighet att ta din behandling till nästa nivå. Med ca 400-1200 pulseringar/minut kan du behandla både djupt och över stora områden och samtidigt skapa rörelse i vävnaden – på ett skonsamt och säkert sätt.
Idag används djupvågsbehandling för bl.a. smärtlindring, fascia/bindvävsmassage, behandling av rörelseapparaten och för att få bukt med nackont, ryggbesvär och muskelspänningar.


AtlasOrange1: gör proffsen bättre

AtlasOrange1 låter dig göra saker som är väldigt svåra eller rentav helt omöjliga att göra med händerna och ger den professionella terapeuter möjligheten att ge bättre behandlingar än någonsin
AtlasOrange1 är utvecklad för att nå djupare och skapa rörelse i vävnaden. Den mekaniska pulseringen med ca 400-1200 harmoniska pulseringar per minut skapar rörelse i vävnaden och ”skakar” igång stora områden, både brett och djupt.

Hög verkningsgrad ger snabb effekt, varför behandlingen når otroliga resultat på bara några minuter. AtlasOrange1 är designad för att vara flexibel och enkel att använda – med ett knapptryck kan du gå från djup behandling till att jobba brett över stora områden.

I händerna på en professionell terapeut är möjligheterna obegränsade.

http://www.Kreera.com web & design i Falkenberg